Nike Air Max 2018

Check this section for informations.
Post Reply
ArnoKelsen
Posts: 3
Joined: Wed Jan 16, 2019 3:01 am

Nike Air Max 2018

Post by ArnoKelsen » Wed Jan 16, 2019 3:24 am

Overal op de markt zie je canvasschoenen in 2005. Iedereen Nike Air Max 2017 kan zijn lente omhelzen, maar platte schoenen toonden hun kracht in 2006. Wat zal het eerste zijn dat je in je opkomt als je naar de 'platte schoenen' kijkt? deze twee woorden. Denk je aan Zhuangzu's 'board shoes dance'. Willen we jongeren aanmoedigen om samen de 'board shoes' te dansen? Board-schoenen ook bekend als skateboardschoenen, want het komt van de schoenen, die door skaters worden aangelegd voor skateboarden.

In vergelijking met gewone schoenen is het verschil dat de zolen plat zijn. Het is gemakkelijk voor de voeten om zich volledig aan de platte bodem van het skateboard te kunnen vastklampen. Het kan ook de schok absorberen. Bovendien Nike Air Max 2018 zijn de zijkanten ook versterkt. Met betrekking tot de delen van schoenveters, zijn er kantgaten gemaakt in sommige merkschoenen voor het voorkomen van slijpen. Schoenen hebben de functie van anti-wrijving en de productie ervan is voor skateboarden.

Boordschoenen hebben veel Nike Air Max 90 kenmerken. Vooral de laatste jaren zijn veel hightechs toegevoegd. In grote lijnen is het ontworpen met voortdurende verbetering om ervoor te zorgen dat schaatsers zich comfortabeler voelen tijdens het spelen. Het belangrijkste kenmerk is dat zolen een bufferfunctie moeten hebben, maar het kussen is geen noodzaak. De shoestrings kunnen vermoeiing vermijden, omdat het is ontworpen met de functie van bescherming. Het is noodzakelijk om materialen te gebruiken die duurzaam zijn, omdat de schoenkop het meest waarschijnlijk slijpt.

Het Nike Air Max 1 zou het beste zijn als zolen en bovendeel van skateboardschoenen gemaakt zijn van polyurethaan. Het zou het beste zijn als dikke suède leersoorten zijn van vamps, en dit zal duurzaam zijn om te dragen. Bij het selecteren van schoenen moet u zoveel mogelijk doen om locaties te vermijden waar bedradingslijnen zijn. Dit voorkomt dat skateboardschoenen worden gesloopt vanwege de te vroege off-lines. Op dit moment zijn schoenvellen van de nieuwe schudbordschoenen van CONVERS verpakt in "ABR" ultra-draagbaar materiaal, dat behoorlijk duurzaam is.

De behaaglijkheid van de boardschoenen is erg belangrijk voor sommige skaters die een voortreffelijke vaardigheid hebben. Ze geven de voorkeur aan skateboardschoenen met een dunne zool. Zolen van deze skateboardschoenen zijn dun. Onder normale omstandigheden zijn er relatief dikke schoenen of kussens. Zachtere leerkwaliteit wordt toegepast op het schoeisel van de Nike Air Max 270 schoen. Wanneer u beweegt, kunt u duidelijk voelen dat het zand op de grond nauw over het oppervlak van uw voeten gaat.

Zachtere leerkwaliteit wordt toegepast op het schoeisel van de schoen. Het is waarschijnlijk dat je je bewust bent dat er een nauw contact is tussen je voeten en de grond op het moment dat je acties uitvoert. In normale gevallen, als skateboards graag acties doen, zijn ze fel op zoek naar dikkere skateboardschoenen. Laten we schoenen nemen met matten of oliepads en vergelijkbare dikke tongen voor een voorbeeld. Door Image op deze manier te dragen, worden uw wilvoeten sterk gepost.

Post Reply